úterý 10. května 2022

Kryštofky 28.-29.5.2022

Doprava: Sraz bude v sobotu v 10.00 na našem tábořišti na Kryštofkách. Pokud někdo nebude moci, není problém se naším prostřednictvím dohodnout s jinými rodiči. Stejné to bude i s cestou zpátky – odjezd z Kryštofek v neděli ve 14.00.

S sebou mít: spací pytel, toalet. potřeby, toal. papír, baterka, průkazka zdr. pojišť., Nováček a Lucerny (sešitky), zpěvník, zápisník, penál - tužka a papír, nůžky, nožík

jídlo: ½ toustového chleba nebo ¼ krájeného chleba nebo 5 rohlíků, něco na pečivo (mazací sýr, salám, plátk. sýr - podle toho co dítě jí), sladké pečivo (loupáčky, koblížky, buchta…), 3x ovoce nebo zelenina (jablka, banány, okurka, rajče, mrkev…), něco na opékání na oheň (všechno jídlo se dá dohromady a jíme všechno společně)

oblečení: spodní prádlo, věci na spaní do spacího pytle (ne pyžamo), přezůvky, pevné nepromokavé boty, sněhule (gumáky), teplá nepromokavá bunda (zimní), pláštěnka, náhradní věci na převléknutí (tepláky, svetr, ponožky, boty) , kroj (košile, triko, šátek, turbánek)

(oblečení vybírejte tak, aby bylo starší a vhodné do lesa, jedeme pouze na dva dny, takže postačí minimum, ale jedeme do hor, kde je zima, proto, prosím, ovlivněte výběr oblečení)

Žádné komentáře:

Okomentovat