sobota 28. listopadu 2009

SKAUTSKÝ BÁL - jak to všechno bude

Sraz: v pátek 4.12. v 18:55 (rezerva pro brzdy) na Střelnici - respektive dole u velkých dřevěných dveří, kde si Vás vyzvedneme.
S sebou: oba dva kostýmy (pokud ne vracíte se pro ně domů!) a doplňky k nim, které jsme Vám dneska říkali na výpravě (různé gumičky, náhrdelníky, botky, plyšáky, knížky atd.).
Kosmetické úpravy: kdo ví, co by si chtěl udělat za účes, může přijít rovnou učesaný (pokud se nestydí jít v tom po ulici), jestli se necháte raději učesat ode mne, pak nemám problém, snad Vás všechny zvládnu a fantazie na bláznivé účesy mám dost a dost. Líčení, jak víte, zajišťuje Eevee a v tomto případě platí, že nikdo sám nalíčený nepřijde!!
Vystoupení: jako oddíl jsme na programu ve 20:00 - to znamená, že máme hodinku na přípravu a doufám, že to všechno krásně stihneme. Po přehlídce, která bude cca na 15 minut, můžete jít domů (jedině s rodiči) nebo na plese zůstat a bavit se dál.
Pokud někdo zjistí dříve než v pátek, že na ples nemůže přijít (samozřejmě pouze ze závažných důvodů), pak nám to dejte co nejdříve vědět, abychom se tomu mohli přizpůsobit.
DOMA TRÉNUJTE A TRÉNUJTE, AŽ SE Z VÁS BUDE KOUŘIT!!! VŠECHNY JSTE ŠIKULKY A VŠECHNY NA TO MÁTE!!! VĚŘÍM, ŽE BUDEME ZE VŠECH NEJLEPŠÍ!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat